Tack till DC Communication för vår nya hemsida

DC Communication har snabbt och prisvärt levererat vår nya hemsida. Den är användarvänlig, mobilanpassad och har en professionell design. På den kan ni enkelt hitta information oavsett om ni använder en mobiltelefon, surfplatta eller en dator. Designen är professionell och skapar rätt känsla. Funktion och användarvänlighet samverkar med budskapet i bild och text. Hemsidan är lätt navigerad och gör besöket enkelt och behagligt för våra besökare.

Vår nya hemsida kan vi enkelt administrera och lägga in nyhetsinlägg, evenemang, dokument och foton till bildarkivet.  Vi gör det .

 

Vi rekommenderar varmt DC Communication (dccom.se) till företag och organisationer runtom i Skeppsvik och Södermanland. De lever verkligen upp till sin slogan ”Vi gör det svåra enkelt!”

 

2016-12-15T10:34:33+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.