Valberedningen Skeppsviks samfällighet

Valberedningen för Skeppsviks styrelse hade möte nyligen, och diskuterade det fortsatta arbetet med att ta fram förslag till nya förtroendevalda ledamöter och revisorer, och på så sätt bidra till Skeppsvik’s redan idag gedigna styrelsearbete.

Valberedningen tillsätts av medlemmarna vid årsstämman, och har till uppgift att tillsammans med styrelsen definiera vilka kunskapsområden ledamöter bör representera, och att vi därigenom har en kortsiktig och långsiktig plan för kunskapsförsörjningen.

Vi ska verka för att hitta medlemmar som vill bidra aktivt till Skeppsviks samfällighet genom arbete i styrelsen. Valberedningen består av:

  • Leif Casemyr är valberedningens sammankallande. Leif är fritidsboende i Skeppsvik sedan 1978. Mitt intresse för vårt område och integrationen med Nävekvarn är stort. Därför är jag också engagerad i bl.a. Tunabergs hembygdsförening, Gula kvarn och båtklubben. Kontakt: 070-6650224, leif@casemyr.se
  • Jonas Yngve är från Buskhyttan från början och har bott i Skeppsvik sedan 2012, och stortrivs med det. Jag jobbar som tryckare i Nyköping. Intressen inkluderar segling, fiske, och sport i alla former. Kontakt: 070-3955668 , yngwe@telia.com
  • Gunnar Borg har fritidshus i Skeppsvik sedan 2014. Jag har även många andra fritidsintressen, såsom båt, snickeri, målning, och nu även valberedningen, och ser fram emot att bidra till föreningens och områdets utveckling. Kontakt: 076-0137470, gunnar@gmail.com

När vi nu står i startgroparna för att hitta medlemmar som vill medverka i styrelsen, tar vi gärna emot idéer, förslag och frågor från medlemmarna, gärna så snart som möjligt. Kontaktinformation till oss finner du ovan. Ta gärna kontakt om du vill veta mer eller är intresserad.

Med vänliga hälsningar,

Valberedningen